ΤΗΛ/ΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 2463-022404 | ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιστροφές


  To Coloursandtool.gr - Μπαλαπανίδης Αλέξανδρος σας παρέχει την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, εάν έχετε αλλάξει γνώμη, αν η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Αφού παραλάβετε το προϊόν, έχετε εκ του Νόμου το δικαίωμα να το υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2463022404 ή  με email στο info@coloursandtools.gr για να διευθετήσουμε την επιστροφή.

  Δεν επιστρέφονται χρώματα που έχουν χρωματιστεί με χρωστικές.

  Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην έδρα μας μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα αγοράς του, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς.

  Κατά την παραλαβή θα ελεγχθεί και θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο και η συσκευασία του όπως παραδόθηκε στον πελάτη, η οποία θα πρέπει να φέρει όλα τα αυτοκόλλητα, επιμέρους συσκευασίες, βιβλία οδηγιών ή εξαρτήματα που συνόδευαν το προϊόν.

  Η εταιρία μας δεσμεύεται να διενεργήσει τον έλεγχο του προϊόντος εντός μίας (1) ημέρας από την παραλαβή του. Εφόσον η επιστροφή κρίνεται αποδεκτή θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος.

  Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, πιστώνουμε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με την αξία των προϊόντων αμέσως μόλις παραληφθούν και εγκριθούν. Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου. Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με το πρόσωπο που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. 

  Στο ποσό που θα σας επιστραφεί δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής ούτε τα έξοδα επιστροφής τα οποία βαρύνουν τον αγοραστή, παρά μόνο εάν η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του coloursandtools.grΕάν έχουν παραληφθεί ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή τους, καθώς και την πλήρη επιστροφή χρημάτων ή την αντικατάστασή τους. Εξαιρετικά, δεν επιστρέφονται οι δαπάνες παράδοσης, άν έχει επιλεχθεί ως τρόπος παράδοσης άλλος από τον τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει το coloursandtools.gr.

  Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει αν δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας τηλεφωνικά: 2463022404 ή μέσω e-mail: info@coloursandtools.gr για την ακύρωση της παραγγελίας σας.

 

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  με αγορές άνω των <b>120€</b> & ως 10 Kg
 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 με αγορές άνω των 120€ & ως 10 Kg
 ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  εντός 14 ημερών
 ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 εντός 14 ημερών
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ  εώς <b>12</b> άτοκες δόσεις
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 εώς 12 άτοκες δόσεις
Bank Cards 1 Bank Cards 2
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Coloursandtools.gr
Κ. ΦΟΥΦΑ 30
50200 - ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Τηλ. 24630 22404
Δευ-Tρι-Παρ: 09:00-14:30
                     & 17:30-20:30
Τετ-Πεμ-Σαβ: 09:00-15:00            
info@coloursandtools.gr
© 2019 - coloursandtools.gr
Back To Top
gr